Депутати от партия “ са били в Москва по покана на

...
Депутати от партия “ са били в Москва по покана на
Коментари Харесай

Депутати от „Възраждане“ са гостували в Москва по покана на „Единна Русия“

Депутати от партия „ “ са били в Москва по покана на партията на Владимир Путин „ Единна Русия “. Те са посетили Дипломатическата академия към Министерството на външните работи на Руската федерация, излиза наяве от съобщение на Академията.

На оповестената фотография са народните представители Ангел Георгиев, Коста Стоянов и Ивелин Първанов.

Те са поздравили екипа на Академията за 90-годишнината от основаването ѝ. Ръководителят на Центъра за настоящи интернационалните проблеми В. Б. Козюлин е показал хода на осъществяването на плановете „ Лаборатория за разбори “, „ Политика на историческата памет “ и на други, съобщи БТВ.

Също по този начин на депутатите е била показана и „ новата идея за външна политика на Руската федерация “, се добавя в известието на Академията.

През 2022 година съветското държавно управление одобри списък на неприятелските страни, в който е включена и България.

През лятото на предходната година Русия стартира „ военни учения “ в българската икономическа зона в Черно море.

„ Ние преглеждаме изрично това като провокационни дейности по отношение на България и по отношение на нашата сигурност и стопански ползи “, уточни тогава министърът на защитата Тодор Тагарев.

След началото на войната в Украйна и противозаконното анексиране на Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област Европейски Съюз наложи наказания на Русия, които включват целенасочени ограничаващи ограничения, стопански наказания и визови ограничения.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР